Maatwerk e-HRM voor Optimale Aansluiting op Werkprocessen

U maakt gebruik van een e-HRM-systeem dat verschillende functionaliteiten biedt om de organisatie te ondersteunen. Maar de vraag is: sluit dit systeem wel optimaal aan bij uw werkprocessen? Bij PHIOPRO begrijpen we dat een naadloze integratie cruciaal is voor efficiëntie en effectiviteit. Daarom draaien we het proces om en stellen we u de volgende vragen:

  1. Welke functionaliteiten wilt u dat het systeem bevat? Het is van groot belang dat het systeem op uw behoeften inspeelt. PHIOPRO helpt u bij het identificeren van de belangrijkste functies voor uw organisatie, zodat uw e-HRM-systeem echt van toegevoegde waarde is.
  2. Hoe kunnen we het systeem aanpassen voor een optimale workflow? Een systeem dat niet optimaal aansluit op uw werkprocessen kan tijdverlies en inefficiëntie veroorzaken. We analyseren samen hoe we uw huidige e-HRM-systeem kunnen aanpassen, zodat het aansluit bij de workflow van uw organisatie.

Daarnaast kan een goede integratie van het systeem de werkdruk verminderen door automatisering van bepaalde processen, zoals:

  • Verlaagde werkdruk: Door repetitieve taken te automatiseren, kunnen werknemers zich richten op strategisch belangrijkere werkzaamheden.
  • Voorkom dubbele administratieve handelingen: Vaak zijn er diverse afdelingen betrokken bij HR-processen, zoals Payroll, HR en Finance. Een goed geïntegreerd systeem kan dubbele handelingen voorkomen.

PHIOPRO is expert in het inrichten van e-HRM-systemen die beter aansluiten op de gewenste output en werkprocessen van uw organisatie. Wij hebben de kennis in huis van elk e-HRM-systeem, en staan klaar om u te helpen bij de naadloze integratie ervan.

Diepgaande Analyse en Efficiënte Workflows

Bij PHIOPRO werken we samen met uw team om diep in uw organisatie te duiken. We brengen alle huidige processen in kaart en identificeren eventuele knelpunten. Hoe de workflow op dit moment is ingericht en welk systeem u gebruikt, is misschien niet het meest efficiënte proces voor de organisatie. Wij helpen u om een heldere analyse te krijgen van hoe de workflow nu verloopt, hoe deze is ingericht, en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Hoe kunnen we het beter, sneller en eenvoudiger maken? Dat is de vraag die we stellen. We passen het e-HRM-systeem aan, rekening houdend met deze verbeterpunten, zodat alle interne processen waar mogelijk kunnen worden vertaald naar efficiënte workflows voor iedereen.

Het resultaat hiervan is een duidelijke toegevoegde waarde van het systeem, en een versterkt commitment binnen de organisatie. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van de werkdruk, maar bevordert ook de algehele efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijfsvoering.

PHIOPRO: Uw Partner in Organisatieoptimalisatie

Met onze expertise in e-HRM-systemen en procesoptimalisatie, helpen we u om een organisatie te creëren die beter functioneert, minder tijd verspilt, en optimaal inspeelt op de behoeften van uw medewerkers. Laten we samenwerken om een efficiëntere, effectievere workflow te realiseren, die de toegevoegde waarde van uw e-HRM-systeem maximaliseert.

Waarom Kiezen voor Phiopro ?

Met ruim 20 jaar ervaring in salarisadministratie en personeelszaken biedt PHIOPRO deskundige ondersteuning aan organisaties die streven naar optimale efficiëntie. Het bedrijf onderscheidt zich op verschillende manieren:

  1. Overbrugging van de Kloof: PHIOPRO dicht de kloof tussen de verwachtingen van klanten en het implementatieproces van software, waardoor de potentie van de software volledig wordt benut en naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen.
  2. Diensten op Maat: Naast systeemoptimalisatie en procesverbetering biedt PHIOPRO ondersteuning op interim-basis of neemt het bedrijf de volledige salarisadministratie en personeelsadministratie uit handen, wat organisaties helpt om het hoogst mogelijke rendement uit hun systemen te halen.
  3. Klanttevredenheid: Verschillende klanten hebben hun tevredenheid uitgesproken over de diensten van PHIOPRO:
  • “Ik werk nu ruim 9 maanden met PHIOPRO en wij zijn heel blij met de manier waarop PHIOPRO BumaStemra ondersteund heeft na de transitie van ADP naar IHCM en de verdere optimalisatie. PHIOPRO was een betrouwbare en dedicated professional in een turbulente tijd met volop dynamiek in het team. PHIOPRO is een fantastische partij gebleken die ik overal aanbeveel. Wij hebben superfijn samengewerkt.”
  • “PHIOPRO is een fijne, betrouwbare professional. Meedenkend, secuur, kundig. Prettige samenwerking gegarandeerd! Echt een aanrader.”
  • “Professionele projectondersteuning gekregen bij de implementatie van een nieuw verloningssysteem in de vorm van een vakinhoudelijke topper! Waarbij PHIOPRO enerzijds heel pragmatisch de implementatie oppakte en anderzijds meedacht in procesoptimalisatie en automatisering voor zowel de HR- als salarisadministratie processen. Keiharde werker, open, duidelijk en transparant met ontzettend veel kennis, afgetopt met een mooie dosis humor.”


Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt bij uw HRM procesverbetering en systeemoptimalisatie?

Of heeft uw HR afdeling of salarisadministratie (tijdelijk) ondersteuning nodig? 

Wij helpen u graag!

Locatie

Beltmolen 104

2906 SC Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 – 217 56 31