Betrouwbare diensten, 20 jaar ervaring.

Een sterk personeelsbeleid vormt de basis van iedere organisatie, en de afdeling Personeel en Organisatie (P&O) speelt hierin een cruciale rol. De dagelijkse werkzaamheden van deze afdeling kunnen echter veel tijd in beslag nemen, wat leidt tot een hoge werkdruk en mogelijk inefficiëntie. Bovendien vereist inzicht in het personeelsbestand en het daarop adequaat reageren aandacht en tijd.

PHIOPRO begrijpt deze uitdagingen en staat klaar om de afdeling P&O te ondersteunen en de processen te optimaliseren. Wij helpen uw organisatie om efficiënter te werken, repetitieve taken te automatiseren, en een beter inzicht te krijgen in uw personeelsbestand. Dit stelt uw team in staat om de beschikbare tijd en middelen effectiever te benutten.

Ondersteuning op Maat

Heeft uw afdeling Personeel en Organisatie (P&O) uitbreiding of tijdelijke vervanging nodig, voor een kortere of langere periode? Onze ervaren professionals zijn vertrouwd met alle systemen en kunnen uw HR-afdeling ondersteunen op elk gebied. We denken graag met u mee over mogelijkheden voor procesoptimalisatie en helpen bij het opzetten van procedures die in de toekomst gewaarborgd blijven.

Daarnaast geloven we sterk in het opbouwen van duurzame relaties en het begrijpen van de specifieke behoeften van uw organisatie. Door onze consultants in te zetten voor tijdelijke of langdurige ondersteuning, kunt u erop vertrouwen dat uw HR-processen effectief en efficiënt worden beheerd.

PHIOPRO: Uw Partner in Personeelsbeheer

Met onze expertise in personeelsbeheer en procesoptimalisatie, kunnen we de dagelijkse werkzaamheden van uw P&O-afdeling stroomlijnen, de werkdruk verlagen, en de efficiëntie verhogen. Laten we samenwerken om een solide personeelsbeleid te creëren dat de basis vormt van een bloeiende organisatie.

Waarom Kiezen voor Phiopro ?

Met ruim 20 jaar ervaring in salarisadministratie en personeelszaken biedt PHIOPRO deskundige ondersteuning aan organisaties die streven naar optimale efficiëntie. Het bedrijf onderscheidt zich op verschillende manieren:

  1. Overbrugging van de Kloof: PHIOPRO dicht de kloof tussen de verwachtingen van klanten en het implementatieproces van software, zodat de potentie van de software volledig wordt benut en naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen.
  2. Diensten op Maat: Naast systeemoptimalisatie en procesverbetering biedt PHIOPRO ondersteuning op interim-basis of neemt het bedrijf de volledige salarisadministratie en personeelsadministratie uit handen. Dit helpt organisaties om het hoogst mogelijke rendement uit hun systemen te halen.
  3. Klanttevredenheid: Verschillende klanten hebben hun tevredenheid uitgesproken over de diensten van PHIOPRO:
  • “Ik werk nu ruim 9 maanden met PHIOPRO en wij zijn heel blij met de manier waarop PHIOPRO BumaStemra ondersteund heeft na de transitie van ADP naar IHCM en de verdere optimalisatie. PHIOPRO was een betrouwbare en dedicated professional in een turbulente tijd met volop dynamiek in het team. PHIOPRO is een fantastische partij gebleken die ik overal aanbeveel. Wij hebben superfijn samengewerkt.”
  • “PHIOPRO is een fijne, betrouwbare professional. Meedenkend, secuur, kundig. Prettige samenwerking gegarandeerd! Echt een aanrader.”
  • “Professionele projectondersteuning gekregen bij de implementatie van een nieuw verloningssysteem in de vorm van een vakinhoudelijke topper! Waarbij PHIOPRO enerzijds heel pragmatisch de implementatie oppakte en anderzijds meedacht in procesoptimalisatie en automatisering voor zowel de HR- als salarisadministratie processen. Keiharde werker, open, duidelijk en transparant met ontzettend veel kennis, afgetopt met een mooie dosis humor.”


Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt bij uw HRM procesverbetering en systeemoptimalisatie?

Of heeft uw HR afdeling of salarisadministratie (tijdelijk) ondersteuning nodig? 

Wij helpen u graag!

Locatie

Beltmolen 104

2906 SC Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 – 217 56 31