Deskundige Ondersteuning en Oplossingen

HIOPRO, opgericht door Mariëlle Timmer, biedt op maat gemaakte oplossingen voor procesverbetering, systeemoptimalisatie, en neemt desgewenst de volledige salaris- en personeelsadministratie uit handen.

Met haar ruim 20 jaar ervaring in salarisadministratie en personeelszaken zag Mariëlle een kloof ontstaan tussen de verwachtingen van klanten en de implementatie van software. Ze merkte dat de potentie van de software vaak niet volledig werd benut of niet naadloos aansloot op bedrijfsprocessen.

Met de groeiende vraag naar oplossingen die verder gaan dan standaard softwarepakketten, richtte Mariëlle PHIOPRO op. Naast systeemoptimalisatie en procesverbeteringen op maat, biedt ze ook interim-ondersteuning en neemt ze samen met haar team de volledige salaris- en personeelsadministratie uit handen, zodat organisaties het maximale rendement uit hun systemen halen.

PHIOPRO onderscheidt zich op verschillende manieren:
  • Overbrugging van de Kloof: PHIOPRO sluit de kloof tussen de verwachtingen van klanten en de implementatie van software, zodat de potentie van de software volledig wordt benut en deze naadloos aansluit op bedrijfsprocessen.
  • Diensten op Maat: Naast systeemoptimalisatie en procesverbetering biedt PHIOPRO interim-ondersteuning of neemt de volledige salaris- en personeelsadministratie over, wat organisaties helpt om hun systemen optimaal te benutten.
  • Klanttevredenheid: Veel klanten hebben hun tevredenheid uitgesproken over de diensten van PHIOPRO:
  • “Ik werk nu ruim 9 maanden met PHIOPRO en wij zijn heel blij met de manier waarop PHIOPRO BumaStemra ondersteunde na de transitie van ADP naar IHCM en de verdere optimalisatie. PHIOPRO was een betrouwbare en toegewijde professional in een turbulente tijd met veel dynamiek in het team. PHIOPRO is een fantastische partij die ik overal aanbeveel. Wij hebben superfijn samengewerkt.”
  • “PHIOPRO is een fijne, betrouwbare professional. Meedenkend, secuur, kundig. Prettige samenwerking gegarandeerd! Echt een aanrader.”
  • “Professionele projectondersteuning gekregen bij de implementatie van een nieuw verloningssysteem, in de vorm van een vakinhoudelijke topper! PHIOPRO pakte de implementatie heel pragmatisch op en dacht mee in procesoptimalisatie en automatisering voor zowel de HR- als salarisadministratieprocessen. Een keiharde werker, open, duidelijk en transparant met veel kennis, afgetopt met een mooie dosis humor.”

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt bij uw HRM procesverbetering en systeemoptimalisatie?

Of heeft uw HR afdeling of salarisadministratie (tijdelijk) ondersteuning nodig? 

Wij helpen u graag!

Locatie

Beltmolen 104

2906 SC Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 – 217 56 31