Optimalisatie van uw Werkprocessen

Bij het optimaliseren en efficiënter inzetten van werkprocessen hoort een HRM-pakket dat voldoet aan de wensen van uw organisatie. Een correct en volledig ingericht systeem is van grote toegevoegde waarde om optimaal gebruik te maken van het systeem. De volgende stap is het succesvol implementeren van de nieuwe e-HRM software en werkprocessen in de organisatie. Een implementatietraject is intensief en kan de dagelijkse werkzaamheden van afdelingen beïnvloeden. Onze ervaren consultants nemen de implementatie, begeleiding, coördinatie en integratie graag uit handen.

Succesvolle Implementatie en Integratie

Wij zorgen er samen met uw team voor dat we de nieuwe software en aangepaste werkprocessen succesvol implementeren en integreren in de organisatie. Uw medewerkers worden meegenomen in het proces. We trainen, begeleiden en ondersteunen hen bij het maximaal benutten van het systeem voor hun werkzaamheden. Indien nodig organiseren we aanvullende workshops. Zo realiseren we samen een succesvolle implementatie en integratie in het bedrijfsproces. Ook na implementatie biedt PHIOPRO ondersteuning bij het beheren en aanpassen van de software.

Waarom Kiezen voor Phiopro ?

Met ruim 20 jaar ervaring in salarisadministratie en personeelszaken biedt PHIOPRO deskundige ondersteuning aan organisaties die streven naar optimale efficiëntie. Het bedrijf onderscheidt zich op verschillende manieren:

  1. Overbrugging van de Kloof: PHIOPRO dicht de kloof tussen de verwachtingen van klanten en het implementatieproces van software, waardoor de potentie van de software volledig wordt benut en naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen.
  2. Diensten op Maat: Naast systeemoptimalisatie en procesverbetering biedt PHIOPRO ondersteuning op interim-basis of neemt het bedrijf de volledige salarisadministratie en personeelsadministratie uit handen, wat organisaties helpt om het hoogst mogelijke rendement uit hun systemen te halen.
  3. Klanttevredenheid: Verschillende klanten hebben hun tevredenheid uitgesproken over de diensten van PHIOPRO:
  • “Ik werk nu ruim 9 maanden met PHIOPRO en wij zijn heel blij met de manier waarop PHIOPRO BumaStemra ondersteund heeft na de transitie van ADP naar IHCM en de verdere optimalisatie. PHIOPRO was een betrouwbare en dedicated professional in een turbulente tijd met volop dynamiek in het team. PHIOPRO is een fantastische partij gebleken die ik overal aanbeveel. Wij hebben superfijn samengewerkt.”
  • “PHIOPRO is een fijne, betrouwbare professional. Meedenkend, secuur, kundig. Prettige samenwerking gegarandeerd! Echt een aanrader.”
  • “Professionele projectondersteuning gekregen bij de implementatie van een nieuw verloningssysteem in de vorm van een vakinhoudelijke topper! Waarbij PHIOPRO enerzijds heel pragmatisch de implementatie oppakte en anderzijds meedacht in procesoptimalisatie en automatisering voor zowel de HR- als salarisadministratie processen. Keiharde werker, open, duidelijk en transparant met ontzettend veel kennis, afgetopt met een mooie dosis humor.”


Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt bij uw HRM procesverbetering en systeemoptimalisatie?

Of heeft uw HR afdeling of salarisadministratie (tijdelijk) ondersteuning nodig? 

Wij helpen u graag!

Locatie

Beltmolen 104

2906 SC Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 – 217 56 31