Ben je het beu om het beheer van de human resources van je bedrijf handmatig te doen? Is je huidige HR-oplossing te complex en moeilijk te gebruiken? Kijk niet verder dan ADP iHCM – de alles-in-één HR-oplossing die HR-beheer vereenvoudigt en jouw personeelsbestand versterkt.

Inleiding

In de snelle zakenwereld van vandaag is HR-management belangrijker dan ooit geworden. Met een groeiend personeelsbestand, toenemende regelgeving en de behoefte aan accurate gegevens, staan HR-teams onder meer druk dan ooit om resultaten te leveren. ADP iHCM is de oplossing die HR-beheer eenvoudig, efficiënt en effectief maakt.

Wat is ADP iHCM?

ADP iHCM is een alles-in-één HR-oplossing die een uitgebreide suite van tools biedt voor het beheren van jouw personeelsbestand. Van salarisadministratie en voordelenbeheer tot talentmanagement en tijd- en aanwezigheidsregistratie, ADP iHCM heeft alles wat je nodig hebt om jouw HR-processen te stroomlijnen en jouw werknemers te versterken.

Voordelen van ADP iHCM

  • Gestroomlijnd HR-beheer: ADP iHCM vereenvoudigt HR-beheer door één platform te bieden voor al jouw HR-behoeften. Dit betekent minder tijd besteed aan papierwerk en meer tijd gericht op jouw werknemers.
  • Verbeterde werknemersbetrokkenheid: Door jouw werknemers te voorzien van self-service tools, verbetert ADP iHCM betrokkenheid en productiviteit. Werknemers kunnen hun eigen records raadplegen, verlof aanvragen en hun voordelen beheren vanaf elke locatie, op elk moment.
  • Nauwkeurige gegevens: ADP iHCM zorgt voor nauwkeurige en up-to-date gegevens door gegevensverzameling en rapportage te automatiseren. Dit betekent minder risico op fouten en betrouwbaardere gegevens voor betere besluitvorming.

Functies van ADP iHCM

ADP iHCM is een uitgebreide HR-oplossing die de volgende functies omvat:

Salarisadministratie en belastingnaleving

ADP iHCM automatiseert salarisadministratie en belastingnaleving, waarbij nauwkeurigheid en naleving van voorschriften worden gegarandeerd. Dit omvat geautomatiseerde salarisberekeningen, belastingaangifte en rapportage aan het einde van het jaar.

Voordelenbeheer

ADP iHCM vereenvoudigt voordelenbeheer door werknemers te voorzien van self-service tools voor het beheren van hun voordelen. Dit omvat open inschrijving, wijzigingen bij levensgebeurtenissen en claimsbeheer.

Talentmanagement

ADP iHCM ondersteunt talentmanagement met functies zoals prestatiebeheer, opvolgingsplanning en training en ontwikkeling. Dit helpt bij het identificeren en ontwikkelen van werknemers om de prestaties van het personeelsbestand te verbeteren en hun carrièrepotentieel te benutten.

Tijd- en aanwezigheidsregistratie

ADP iHCM biedt nauwkeurige tijd- en aanwezigheidsregistratie, inclusief urenregistratie, afwezigheidsbeheer en werkroosters. Dit helpt bij het bijhouden van de aanwezigheid en uren van werknemers en het optimaliseren van de planning van het personeelsbestand.

Compliance en risicobeheer

ADP iHCM ondersteunt naleving van regelgeving en risicobeheer met functies zoals het bijhouden van werknemersgegevens, risicobeoordeling en audittrailrapportage. Dit helpt bij het minimaliseren van risico’s en het voldoen aan regelgevende vereisten.

ADP iHCM implementatie

ADP iHCM is eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Onze deskundige implementatieteams zullen jouw bedrijf helpen om snel op te starten en gebruik te maken van de krachtige functies van ADP iHCM.

ADP iHCM FAQ’s

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over ADP iHCM:

1. Kan ADP iHCM worden aangepast aan de behoeften van mijn bedrijf?

Ja, ADP iHCM kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ons implementatieteam zal met jou samenwerken om een oplossing op maat te ontwerpen en te implementeren.

2. Is ADP iHCM veilig en betrouwbaar?

Ja, ADP iHCM is een veilige en betrouwbare HR-oplossing die voldoet aan de hoogste normen voor beveiliging en betrouwbaarheid. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van de gegevens van onze klanten en hebben robuuste beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen.

3. Hoe lang duurt het om ADP iHCM te implementeren?

De implementatietijd van ADP iHCM varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw bedrijf. Ons implementatieteam werken echter snel en efficiënt om jouw bedrijf binnen de kortst mogelijke tijd op te starten.

4. Kan ik ADP iHCM gebruiken op mobiele apparaten?

Ja, ADP iHCM is compatibel met mobiele apparaten en kan worden gebruikt op smartphones en tablets. Dit biedt werknemers de flexibiliteit om hun HR-taken vanaf elke locatie uit te voeren.

5. Welke soorten rapporten kan ik genereren met ADP iHCM?

ADP iHCM biedt een uitgebreide reeks rapportagefuncties, waaronder salarisrapporten, prestatierapporten, personeelsrapporten, compliance-rapporten en meer. Deze rapporten bieden waardevolle inzichten in de prestaties en trends van jouw personeelsbestand en kunnen helpen bij het nemen van belangrijke HR-beslissingen.

6. Kan ik ADP iHCM integreren met andere systemen die we al gebruiken?

Ja, ADP iHCM kan worden geïntegreerd met andere systemen die jouw bedrijf al gebruikt, zoals boekhoudsoftware of CRM-systemen. Ons integratieteam zal samenwerken met jouw bedrijf om een naadloze integratie te garanderen.

Conclusie

ADP iHCM is een krachtige HR-oplossing die is ontworpen om jouw bedrijf te helpen bij het stroomlijnen van HR-processen, het verbeteren van de prestaties van werknemers en het minimaliseren van risico’s. Met functies zoals talentmanagement, tijd- en aanwezigheidsregistratie en compliance en risicobeheer, biedt ADP iHCM een uitgebreide reeks tools om jouw HR-taken te beheren.

Door de eenvoudige implementatie en aanpassingsmogelijkheden van ADP iHCM, is deze oplossing geschikt voor bedrijven van elke omvang en sector. Met een betrouwbare en veilige infrastructuur biedt ADP iHCM de gemoedsrust die je nodig hebt om jouw HR-processen effectief te beheren.

Dus als je op zoek bent naar een krachtige HR-oplossing om jouw bedrijf te ondersteunen, is ADP iHCM de ideale keuze.

ADP iHCM

Als je meer wilt weten over ADP iHCM of wilt praten met een van onze deskundige adviseurs over hoe deze oplossing jouw bedrijf kan helpen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het nemen van de beste beslissing voor jouw bedrijf.

PHIOPRO is opgericht door Mariëlle Timmer en Hans Deltrap als reactie op de groeiende vraag naar maatwerk procesverbetering, e-HRM systeemoptimalisatie en systeembegeleiding.

Als experts in de e-HRM software, hebben Mariëlle en Hans waargenomen dat klanten vaak ontevreden zijn over de implementatie van standaard softwarepakketten. De mogelijkheden van de software worden niet volledig benut en de software sluit niet goed aan op de bedrijfsprocessen van de klant.

Met PHIOPRO bieden Mariëlle en Hans daarom oplossingen op maat, zodat organisaties het maximale uit hun e-HRM systeem kunnen halen. Naast payroll en HR-ondersteuning, biedt PHIOPRO ook systeemoptimalisatie en procesverbetering op maat, om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen.