Zorgen over de salarisverwerking of vragen over salarisadministratie uitbesteden?

Krijg advies van onze professionele experts. Zij kunnen u helpen om de volledige salarisverwerking uit handen te nemen of om te kijken hoe de salarisadministratie geoptimaliseerd kan worden.

Wil je kostbare tijd besparen op de salarisadministratie en je kunnen focussen op tijd besparen en ontzorgen en focus op core business? Salarisadministratie uitbesteden is dan een goede overweging. met de expertise van Phiopro, is uw salarisadministratie in goede handen.

Wij kunnen uw administratie verzorgen onder onze licentie (Loket) of onder uw eigen licentie (adp/afas/loket) onze experts hebben gedegen kennis van deze systemen. Hierdoor wordt je salarisadministratie niet alleen sneller en eenvoudiger, maar ook kostenefficiënter. Met onze jaren lange ervaring, gestroomlijnde processen kan je erop vertrouwen dat je salarisadministratie in goede handen is. Vertrouw op onze experts om je salarisadministratie zorgvuldig te beheren, zodat jij meer tijd hebt voor de kernactiviteiten van je bedrijf.

Implementatiebegeleiding

Bij het optimaliseren en efficiënter inzetten van de werkprocessen hoort een HRM pakket dat voldoet aan de wensen van uw organisatie. Een correct en volledig ingericht systeem is van grote toegevoegde waarde om optimaal gebruik te maken van het systeem.

Systeemoptimalisatie

Je maakt gebruik van een e-HRM systeem met functionaliteiten die voor de organisatie van toegevoegde waarde zijn. Maar sluit het systeem wel optimaal aan op de werkprocessen binnen de organisatie? PHIOPRO draait het om. Welke functionaliteiten zou je willen dat het systeem bevat?

Payroll ondersteuning

De maandelijkse, periodieke en of vierwekelijkseverwerking van uw salarisadministratie is een continue uitdaging door de complexiteit van de wet- en regelgeving, door wijzigingen in de CAO, door secundaire arbeidsvoorwaarden enzovoort. Uitbesteden van de salarisadministratie zorgt voor een directe ontlasting, continuïteit en tijdsbesparing. 

Kies voor de betrouwbaarheid van Phiopro voor je salarisadministratie:

✔ Bespaar tijd door salarisadministratie uitbesteden
✔ Behoud altijd transparantie in je administratieve processen
✔ Profiteer van schaalvoordelen voor je bedrijf

Waarom zou je de salarisadministratie uitbesteden?

Het uitbesteden van de salarisadministratie biedt aanzienlijke voordelen voor diverse organisaties, variërend van zorginstellingen tot onderwijsinstellingen en van verkoopbedrijven tot dienstverlenende organisaties. Door de salarisadministratie uit te besteden, kun je aanzienlijke hoeveelheden tijd en moeite besparen, terwijl het vaak ook nog kostenefficiënter is.

Bovendien, wat gebeurt er als je interne salarisadministrateur plotseling ziek wordt? Het uitbesteden van de salarisadministratie is dan een slimme en betrouwbare oplossing. Kies ervoor om je salarisadministratie uit te besteden en profiteer van:

Makkelijk te schalen

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie betaal je per loonstrook. Dit betekent dat je kosten rechtstreeks gekoppeld zijn aan je personeelsbestand. Minder personeel in dienst? Dan maak je ook minder kosten aan de externe salarisverwerking. En hoe meer personeel je hebt, hoe lager de kosten per loonstrook worden. Dit is bijzonder handig voor organisaties die regelmatig veranderingen doormaken.

Voordelig

Bij Phiopro maken we gebruik van ADP om de salarisadministratie degelijk, snel en voordelig uit te voeren. Salarisverwerking is ons expertise en als betrouwbare partner ondersteunen we graag. Dankzij deze aanpak profiteer je altijd van kostenefficiënte salarisadministratie. Het uitbesteden ervan brengt aanzienlijke voordelen met zich mee!

Geen paniek, dankzij onze continuïteitsgarantie.

Wanneer je jouw salarisadministratie aan Phiopro uitbesteedt, garanderen wij de continuïteit ervan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte uitval van interne salarisadministrateurs en het vinden van noodoplossingen.

Expertise op het gebeid van wet- en regelgeving

Bij Phiopro zijn hoogopgeleide salarisadministrateurs, functioneel beheerders en consultants in dienst. Zij beschikken over de vereiste expertise om je te ondersteunen bij het optimaliseren van je salarissoftware. Bovendien zijn ze goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, waardoor ze je volledig kunnen ontzorgen.

Je ADP Salarisadministratie uitbesteden? Dit zijn de kosten:

Het uitbesteden van de salarisadministratie is vaak voordeliger dan het zelf uitvoeren ervan. Door te kiezen voor uitbesteding, kun je profiteren van gespecialiseerde diensten en expertise, zonder de kosten van het in-house onderhouden van een volledig team. De kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie beginnen al vanaf €9,25 per loonstrook, afhankelijk van de omvang van je organisatie en de gewenste diensten. Hierdoor heb je niet alleen de zekerheid van nauwkeurige salarisverwerking, maar bespaar je ook op de kosten die gepaard gaan met het intern beheren van de administratie. Wil je meer inzicht in hoeveel het uitbesteden van de salarisadministratie jouw organisatie zou kosten? Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Dit zeggen onze klanten

Phiopro uw betrouwbare partner op het gebied van optimalisatie en uitbesteding van het payroll en HR proces

Het zijn fijne betrouwbare professionals. Meedenkend, secuur, kundig. Prettige samenwerking gegarandeerd! Echt een aanrader.

Jeannette Supusepa – Jungheinrich Nederland BV

Het is fijn samenwerken. Momenteel verzorgen zij onze salarisadministratie, denkt mee met de personeelsadministratie en komt met verbeter voorstellen.

Ze hebben erg veel kennis en vaardigheden. Zijn betrokken bij de organisatie en hebben alles snel eigen gemaakt.

Patricia Schuch – Nolet Distillery

Het is fijn samenwerken. Momenteel verzorgen zij onze salarisadministratie, denkt mee met de personeelsadministratie en komt met verbeter voorstellen.

Ze hebben erg veel kennis en vaardigheden. Zijn betrokken bij de organisatie en hebben alles snel eigen gemaakt.

Lydia Bokhove – Constructif

Salarisadministratie uitbesteden is maatwerk!

In samenwerking met jou bekijken we hoe we jouw salarisadministratie optimaal kunnen organiseren. Met een vast aanspreekpunt, een team van ervaren salarisadministrateurs en gebruikmaking van geavanceerde software, zorgen we voor een efficiënte en betrouwbare aanpak.

Dit betekent korte communicatielijnen en de garantie dat elke medewerker de juiste loonstrook ontvangt. Of het nu gaat om het opzetten van een internationale salarisadministratie, het volledig uitbesteden van de loonadministratie of het optimaliseren ervan: wij bieden maatwerkoplossingen die zorgen voor tijdsbesparing, kostenbesparing en klaarheid voor de toekomst.

f.a.q.

Salarisadministratie uitbesteden

Dit zijn de meest gestelde vragen

Wat kost salarisadministratie uitbesteden?

De kosten voor het uitbesteden van salarisadministratie variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal medewerkers, de frequentie van de verloningsperiode en de specifieke behoeften van jouw organisatie. Over het algemeen geldt dat hoe meer medewerkers je hebt, hoe hoger de totale kosten zullen zijn. Ook kan de frequentie van de verloning (bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) invloed hebben op de kosten.

Daarnaast kunnen specifieke behoeften, zoals het opzetten van een internationale salarisadministratie, het gebruik van speciale software of extra rapportagevereisten, de kosten beïnvloeden. Het is belangrijk om een grondige analyse te maken van de behoeften van jouw organisatie en om een offerte op maat aan te vragen om een nauwkeurig beeld te krijgen van de kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie. Bij ons beginnen de kosten bijvoorbeeld vanaf €9,25 per loonstrook.

Waarom de salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van salarisadministratie biedt tal van voordelen voor organisaties.

Ten eerste stelt het bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, aangezien ze zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit en tijdrovende aard van salarisverwerking. Daarnaast biedt uitbesteding toegang tot gespecialiseerde expertise en up-to-date kennis van wet- en regelgeving, waardoor fouten en nalevingsrisico’s worden geminimaliseerd. Bovendien kan het uitbesteden van salarisadministratie kostenbesparend zijn, omdat het elimineert de noodzaak om te investeren in dure software, training en personeelskosten voor interne salarisadministrateurs. Kortom, salarisadministratie uitbesteden biedt efficiëntie, nauwkeurigheid en gemoedsrust, waardoor bedrijven kunnen floreren in hun kerndoelen.

Wat komt er kijken bij salarisadministratie?

Het beheren van salarisadministratie omvat verschillende complexe taken. Ten eerste omvat het berekenen en verwerken van salarissen en andere gerelateerde betalingen, zoals belastingen, pensioenbijdragen en eventuele andere inhoudingen.

Daarnaast moeten salarisadministrateurs rekening houden met wettelijke vereisten en regelgeving met betrekking tot arbeid, belastingen en sociale zekerheid. Dit omvat het bijhouden van veranderingen in wet- en regelgeving en ervoor te zorgen dat alle betalingen en inhoudingen nauwkeurig worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende voorschriften. Bovendien moeten salarisadministrateurs gegevens bijhouden over personeelszaken, zoals vakantiedagen, ziekteverzuim en andere arbeidsgerelateerde informatie.

Kortom, salarisadministratie vereist expertise, nauwkeurigheid en naleving van wet- en regelgeving om ervoor te zorgen dat medewerkers correct en op tijd worden betaald, en dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt bij uw HRM procesverbetering en systeemoptimalisatie?

Of heeft uw HR afdeling of salarisadministratie (tijdelijk) ondersteuning nodig? 

Wij helpen u graag!

Locatie

Van Vollenhovenstraat 37

3016 BG  Rotterdam

Telefoon: 010 – 217 56 31

Email: administratie@phiopro.nl